Meteen naar de inhoud

Wemaro Tools

Onze handelspartner

Wemaro website

Frezen voor de machinale aluminium en kunststofverwerkende industrie

U bent op zoek naar hoogwaardige frees- of snijgereedschappen voor de productie van bijvoorbeeld kunststof of aluminium kozijnen. Heijck is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen afgestemd op uw type industrie of fabriek. Wij kijken altijd naar uw productieproces en adviseren welk type frees het beste bij uw machine of bewerkingscentrum past.

Welke type frees voor uw bewerkingscentrum?

Wij leveren zeer veel verschillende frezen voor verschillende typen bewerkingscentrums. Zo leveren wij frezen maar ook andere snijgereedschappen voor onder andere de volgende machines:

  • Stürtz
  • Elumatec
  • Thorwesten
  • Schirmer
  • Emmegi
  • Mecal
  • Pertici
  • Schüco
  • Rotox

Freesgereedschappen van WEMARO

WEMARO ontwikkelt en produceert freesgereedschappen voor het verspanen van aluminium, staal, kunststof en composietmaterialen. De WEMARO frezen worden onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Waardoor u verzekerd bent van een kwalitatieve frees die uw productieproces ten goede komt.

WEMARO ontwikkelt gereedschappen voor onder andere de raam-, deur- en gevelbranche. In deze branche is de afwerking essentieel en met die gedachte verbetert WEMARO constant zijn frezen.

Daarbij vertrouwt WEMARO altijd op innovatieve gereedschapsgeometrieën, gecombineerd met eersteklas snijmaterialen met hoogwaardige coatings, die optimaal zijn aangepast aan het gebruik.

Freesgereedschappen voor de raam-, deur- en gevelbranche

Freesgereedschappen voor de raam-, deur- en gevelbranche bestelt u eenvoudig online per mail of neem contact met ons op. Maatwerk nodig? Onze gereedschappen kunnen ook op maat volgens uw specificaties worden ontwikkeld en vervaardigd. Heeft u vragen hierover? U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 06-5138 5443

Waarom Heijck uw partner is voor freesgereedschappen en meer!

Naast het leveren van freesgereedschappen is Heijck al meer dan 36 jaar specialist in totaaloplossingen voor de inrichting van werkplaatsen en productie proces lay-outs voor de kozijnenindustrie. Op deze manier weet u zeker dat u niet alleen de juiste producten gebruikt, maar dat u tevens een werkende oplossing heeft voor uw productieproces.

Wij zeggen niet voor niks met Heijck van Effectief naar een Efficiënte oplossing.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier de ervaringen van onze relaties 

Fraeser Auswahl klein
gggggg
Wemaro Tools

Spaanbreker techniek, exclusief bij Wemaro

Fraeser Auswahl klein

Zaagbladen voor alle toepassingen

Wemaro Tools
GFK
HM bestückt
HSS

Schroefbits en verlengingen, afsteekmessen en toebehoren

95032
Nutmmesser
Kleber
95000